Aanbieding!

Liefdesverdriet

49.00 26.95

Heb jij liefdesverdriet (afgekort: ldvd of luduvudu) Dan heb ik gelukkig ook goed nieuws voor je!
Op internet staan namelijk zeer veel algemene tips om liefdesverdriet te verwerken die je vaak niet echt verder helpen. Sommige werken zelfs averechts!

Dit EBook kan je ondersteunen bij leifdesverdriet

Beschrijving

Michelle vd Berghe is de auteur van en sinds 1997 bied Michelle ondersteuning en coaching aan voor mensen die graag hun ex terug willen.

De resultaten zijn werkelijk fenomenaal te noemen: 16 jaar later hebben haar boeken, cursussen en thuisstudiecursussen 1 van de 2 relaties weten te herstellen.

De kans dat jouw relatie eventueel gered gaat worden  is dus OOK BIJZONDER GROOT! Het boek “Win hem terug” of “Win haar terug” is inmiddels meer dan 17000 keer gedownload en heeft ongeveer 8000 koppels weer bij elkaar gebracht.

Online coachingprogramma

Op de website van deze aanbieder kun je er ook voor kiezen om een online coaching programma te volgen. Dit is inclusief 5 uur videotraining en skype/telefoon/coaching via email.

Ebook met 99 kant en klare textberichten

Dit Ebook is ook te vinden op de website. Vanaf nu kun je altijd een passend whats-app of SMS bericht sturen naar je ex. Ook al wil hij of zij niets meer van je weten

Deze Ebooks kunne dus je relatie redden! Voor de prijs hoef je het dus niet te laten!

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Liefdesverdriet” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *